Бањалука: Муж убио супругу и извршио самоубиство

0
2932

Из Окружног тужилаштва саопштено је да је четрдесетседмогодишњи Момчило Тепић убио четрдесетчетворогодишњу супругу Милицу Тепић, након чега је извршио самоубиство.

Око седам часова комшије су чуле свађу испред стамбене зграде. Чули су, кажу, комшиницу како упозорава супруга да ће галамом пробудити комшије, а затим су се у два наврата зачули пуцњеви. Комшије наводе да се ради о растављеном брачном пару који иза себе већ има историју насиља у продици.

Према ријечима комшија, настрадала жена дошла је да живи овдје, прије два мјесеца. Након што се наводно растала од мужа, дошла је да живи овдје са сином. Комшије наводе да су јутрос чули прво буку затим пуцњеве. Када су сишли видјели су беживотно тијело жене и мушкарца који је давао знаке живота.

По доласку хитне помоћи извршен је покушај реанимације, али безуспјешно.

Из Универзитетско клиничког центра Републике Српске саопштено је да је Тепић преминуо у овој здравственој установи.

Љекари Клинике за анестезију и интензивно лијечење УКЦ Републике Српске покушали су реанимацију која није дала резултата и М.Т. је преминуо у 8.20 часова, саопштено је из ове здравствене установе.

Тепић је у УКЦ Републике Српске довезен са прострелном раном главе, у дубокој коми око 7.55 часова.

Из окружног тужилаштва, саопштено је да је Тепић извршио кривично дјело тешког убиства, те да су предузете истражне радње на расвјетљавању свих околности. Наложена је и обдукција тијела. Пар је иза себе оставио двадестједногодишњег сина. RTRS

PODIJELI