Бијељина: У експлозији повријеђено четворо лица

0
2279

Мајка, син, снаха и пријатељ породице Грња из Бијељине повријеђени су данас од детонација које су се догодиле приликом крчења и паљења корова на имању у Мачванској улици.

Мирослав Грња рекао је Срни да је највише повријеђен његов брат, који је био најближи ватри, а остали су повријеђени у покушају његовог спашавања.

073602

Према његовим ријечима, догодиле су се три детонације у ватри у којој су спаљивали смеће и коров на имању које је породица Грња купила прије 15 дана. Фото: Срна Повријеђени ван животне опасности Четири повријеђене особе која су данас примљене у бијељинску болницу, након експлозије приликом паљења корова у дворишту, ван су животне опасности, рекао је помоћник директора за медицинска питања Болнице “Свети Врачеви” Микајло Лазић.

073603

Лазић каже да су повријеђени примљени у болницу у 14.30 часова. “Четири особе су повријеђене у експлозији и, како они наводе, до екплозије је дошло приликом паљења неког старог намјештаја и отпада. Све четири особе су ван животне опасности”, рекао је Лазић новинарима у Бијељини. Он је напоменуо да је једна особа задобила теже повреде врата и тренутно се налази у операционом блоку, на операцији коју врше максилофацијални хирурзи и оториноларинголози.   “Остале три особе су задобиле многобројне повреде од гелера и биће задржане на одјељењу ради дијагностике и испитивања”, рекао је Лазић и додао да се сада може рећи да је ријеч о лакшим повредама.  Полиција ће о овом случају касније саопштити више детаља.rtrs

 

PODIJELI