ЗАВРШЕНА 31. СЈЕДНИЦА СО ПРЊАВОР

ЗАВРШЕНА 31. СЈЕДНИЦА СО ПРЊАВОР

SHARE

На јучерашњој сједници СО Прњавор усвојене су све тачке дневног реда, чиме је завршено 31. скупштинско засједање.

Одборници су између осталог усвојили Одлуку о давању овлашћења начелнику општине за потписивање Споразума о сарадњи између општине Прњавор и Среза Болеславјец (Република Пољска), Одлуку о давању сагласности за закључење уговора о куповини неизграђеног земљишта са Дујсић Атифом, сином Ибрахима из Прњавора, Одлуку о начину и условима продаје непокретности у својини општине Прњавор и Рјешење о именовању Комисије за спровођење јавног надметања, те Одлуку о приступању изради измјене дијела Регулационог плана за простор у зони утицаја Магистралног пута М 16.1 дионица Клашнице – Дервента, териоторија општине Прњавор.

Усвојени су и извјештаји рада јавних институција: Извјештај о раду Правобранилаштва Републике Српске замјеника Бања Лука за период од 01.01.2014. године до 31.12.2014. године, Извјештај о раду Јавне установе Центра за социјални рад Прњавор за 2014. годину и Програм рада за 2015. годину, Извјештај о раду Јавне установе Народна библиотека Прњавор за 2014. годину и План рада за 2015. годину, Извјештај о раду Јавне установе Дјечији вртић „Наша радост“ Прњавор за радну 2013/14. са финансијским показатељима за 2014. годину, те Извјештај о раду Скупштине општине, сталних радних тијела Скупштине и Стручне службе Скупштине општине за 2014. годину. Одборници су усвојили и одлуке, рјешења и закључке имовинско-правне службе, Информацију о вршењу инспекцијског надзора на подручју општине Прњавор за период 01.01-31.12.2014. године, План утрошка средстава за техничко опремање Територијалне ватрогасне јединице, изградњу објеката које користи Ватрогасна јединица за своје активности и чување ватрогасне опреме.

На сједници је именован и Савјет за укупно праћење израде Регулационог плана комплекса школа „Бранко Ћопић“, „Гимназија“ и „Иво Андрић“, као и чланови Општинске изборне комисије Прњавор.

Nema komentara

KOMENTARIŠI