Ирска: Нестала бакица, нашли је у студију за тетовирање

0
1898

Својим изненадним нестанком једна бакица у Сјеверној Ирској изазвала је праву панику међу члановима своје породице и особљем старачког дома у ком живи, срећом па је брзо пронађена, али на мјесту где је мало ко очекивао да је нађе: у оближњем студију за тетовирање.
Када је прошлог петка Тони Селерс дошао да обиђе своју 79-годишњу мајку Сади у дому за пензионере у Дерију, затекао је празну собу, а нико од запослених није знао да му каже гдје је отишла.

Кроз главу су му пролазила најјезивија сценарија, јер се његова слабо покретна мајка ријетко удаљавала из своје собе.

Дата је узбуна и покренута потрага за несталом женом.

Приликом испитивања радника неко се досјетио да је старица изашла из дома у друштву неке дјевојке. Неколико тренутака касније телефон је зазвонио и потврда је стигла: стара госпођа је у друштву своје унуке Саманте у студију за тетовирање.

Сади је једноставно “дунуло” да се тетовира.

На питање новинара каква је била реакција породице, она је одговорила: “Баш ме брига за њихово мишљење. У мојим годинама, треба живјети сваки дан као да је посљедњи”.

Што се бола тиче, она је рекла да памти горе тренутке.

“Упитала сам тату мајстора колико ће дуго да траје, а он ми је рекао да је већ завршио. Нисам ништа осјетила!”, испричала је несташна бакица за Дејли мирор.

Задовољна новим искуством, Сади је обећала да ће још који пут навратити у студио. RTRS

PODIJELI