Након Радончићевог свједочења из Српске поручују – истражити наводе о бошњачкој мафији (ВИДЕО)

0
2413

Ехо Радончићевих ријечи изговорених у приштинској судници, а којима је оптужио бошњачку државну мафију и СДА за убиство Рамиза Делалића Ћеле који је, према наводима, убијао по налогу Алије Изетбеговића и даље потреса бх јавност.

Да је муслимански ратни командант и криминалац Рамиз Делалић Ћело, који је убио српског свата Николу Гардовића, био извршилац Алије Изетбеговића истиче и бивши предсједник РС Биљана Плавшић. Оно што је посебно интересантно, истичу представници Српске, јесте да први пут неко из бошњачког политичког врха даје осврт на узроке и почетак рата. А притом надлежне институције ћуте.

– Ја сам тамо био свједок тужилаштва и у складу са законом рекао сам све што знам о чињеницама, каже Фахрудин Радончић, предсједник СББ-а

Рекло би се – упућенима доста. Константни метод – учинити нешто за шта ће се оптужити Срби почео је управо убиством српског свата, истиче за агенцију Срна бивша предсједница Српске Биљана Плавшић која потврђује да је Рамиз Делалић Ћело био десна рука Алије Изетбеговића.

PODIJELI