ШТУКИЈАДА НА  ДРЕНОВИ -ТРОФЕЈ ВЛАТКУ КОВАЉЕВСКОМ ИЗ ТЕСЛИЋА

0
2022

Влатко Коваљевски из Теслића (на слици),освојио је шампионски пехар на другој Штукијади,организованој на акумулацоном језеру Дренова код Прњавора.Коваљевски је уловио двије штуке ,укупне дужине 105 цантиметара,што је био најбољи улов дана .Дуго мјесто освојио је Драган Јоњић из Витеза (Федерација БиХ) ,а треће Саша Карић из Прњавора.

panorama 18 aprila vlatko kovaljevski

Наступало је 76 такмичара из Републике Српске,Федерације БиХ,Србије.Аустрије  и Хрватске(на слици),а сви учесници понијели су лијепе успомене са језера,гдје им је приређен и заједнички  ручак.

-Оваква дружења су права прилика да стекнемо нове пријатеље из разних крајева,али и да представимо своје умијеће „укрштањем“  риболовачких штапова и друге опреме.Честитам Прњаворчанима на правом гостопримству,што је довољан повод да долазимо и на наредна такмичења у овом предивном амбијенту,рекао је Коваљевски.

Најуспјешнијим такмичарима честито је и Здравко Остојић,предсједник  Спортско-риболовног савеза Републике Српске,који је руководству Спортскориболовног друштва „Укрински цвијет“,које предводе Петар Јанковић и Боре Митрић,пожелио наставак веома добрих остварења.(prnjavorlive.info)

PODIJELI