Обавјештење о одржаваљу Јесењег хуманитарног кроса АК Сан   ”ПРЊАВОР  2017”  

0
2007

 

Атлетски клуб  ”САН” и  Удружење родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју ”НЕВЕН” из Прњавора у недјељу 08.10.2017. године по  1. пут организују     Јесењи хуманитарни крос  АК Сан ”ПРЊАВОР  2017”. Крос ће имати хуманитарни карактер и сва средства прикупљена на кросу ће се усмерити дјеци са посебним потребама и дневном центру ”НЕВЕН” у Прњавору.

Имајући у виду дугу традицију организације крос такмичења у Прњавору, као и веома малог броја крос трка код нас и региону, Атлетски клуб ’’САН’’ из Прњавора одлучио се да од ове године по први пут организује крос такмичење, које ће бити отвореног карактера са могућношћу учествовања свих Атлетских клубова и ученика основних и средњих школа и предшколских установа, рекреативаца и ветерана, као и  дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју из Републике Српске , Босне и Херцеговине и региона.

Такмичење ће бити организовано у Спортско рекреационом центру Борик у Прњавору, на трим стази код Ловачког дома у Прњавору у недјељу 08.10.2017. године са почетком у 13:00 часова.

Учешће је већ најавило неколико атлетских клубова и Удружења родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју из цијеле Босне и Херцеговине , као и из региона, тако да ће трка имати и међународни карактер.

Дужине стаза су приказане у Сатници такмичења у прилогу овог расписа.

Стаза је кружна, валовитог терена дужине око 1500 м са средње пешчаном подлогом.

Комплетна стаза се налази у боровој  и грабовој шуми што даје посебан угођај приликом трчања.

Овим путем позивамо све који то могу да узму учешће у трци или путем спонзорства или донација и тако својим присуством увеличају нашу спортско хуманитарну манифестацију.

Прва ТРИ такмичара у мушкој и женској конкуренцији у свим тркама ће добити: робне награде, мајице, медаље и дипломе док ће побједници у главним тркама сениора и сениорки, добити и побједничке пехаре.

У категоријама ветерана-ки категорије су: 40+ , 50+, 60+, 70+, 80+, 90+.

Контизација за учешће износи 5 КМ (2,5 ЕУР) и сва средства која се прикупе тај дан иду Удружењу родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју ”НЕВЕН” из Прњавора.

Такође позивамо све медије да буду медијски спонзори ове спортско хуманитарне манифестације, како би се што више средстава сакупило за Удружење родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју ”НЕВЕН” из Прњавора.

За све информације и пријаве за такмичење обратите се на е-маил адресу:  [email protected] , или на телефоне : +387 66 531 766  и +387 65 686 784

Очекујући Ваш долазак, спортски Вас поздрављамо !

 

PODIJELI