ОДБЈЕГЛИ ОДБОРНИЦИ ЈОШ МИРУЈУ

0
2027

Сједница Скупштине општине Прњавор

ПРЊАВОР,7.јула – Тројица одборника Савеза независних социјалдемократа  у Клубу  ове странке у Прњавору,Александар Вуковић,Вељко Гвозденовић и Горан Земун стигли су у петак (јуче)  у скупштинску салу,али је Земун прије почетка сједнице обавијестио скупштинско руководство да они неће учествовати у раду локалног парламента.

-Одлучили смо да не учествујемо на сједницама Скупштине док се  не ријеши проблем на који предсједнику странке и начелнику општине,Дарки Томашу,  указујемо већ неколико мјесеци,рекао је Земун,напуштајући са двојицом колега скупштинску салу.

Pуководство странке  спремно је увијек  да разгавара са својим одборницима,рекао је Томаш и додао:

-Ови пребјегли одборници  основали су недавно у Скупштини  општине Клуб одборника „СНСД плус“,што је ,као неприхватљиву варијанту ,одбацио и предсједник странке Милорад Додик.Разговараћу са одборницима али тек након што се врате у наш скупштински одборнички  клуб.У противном они су за мене у истој равни као и одборници  других,конкурентних  странака.

Сједница одржана у петак протекла је у мирној атмосфери,а у раду је учествовало 25 одборника. Актуелна већина,коју предводи СНСД, није ниједног тренутка била угрожена.

PODIJELI