Prnjavor: Gatarić posjetio dnevni centar “Neven”

0
1408

Povodom dječije nedjelje, načelnik opštine Prnjavor, dr Siniša Gatarić, posjetio je danas Dnevni centar “Neven” i mališanima koji u njemu borave uručio prigodne poklone. Obilaskom ove ustanove Gatarić je naglasio da se ne smije praviti razlika između djece, bez obzira da imaju neki hendikep.

“Obilježavanje dječije nedjelje završavamo danas u centru “Neven”, gdje smo posjetili djecu sa posebnim potrebama, a zadovoljan sam što se ova ustanova razvija u smislu da svojim korisnicima pruža sve kvalitetnije usluge” kazao je Gatarić.

On je istakao da dužno poštovanje odaje roditeljima djece sa posebnim potrebama, koji uz veliko strpljenje i ljubav daju sve od sebe za djecu, te da je i opština dužna da im se što više pomogne.

Predsjednik Udruženja djece sa smetnjama u razvoju, Željko Gunjić, zahvalio se u ime roditelja opštinskom rukovodstvu na današnjoj posjeti.

Dnevni centar “Neven” u Prnjavoru postoji već tri godine, a Gunjić je ovom prilikom apelovao na sve opštine koje nemaju slične ustanove da ih u što skorije vrijeme osnuju, jer, kako kaže, time se daje velika podrška i roditeljima i njivoj djeci, a njihov kvalitet života podiže se na jedan viši nivo. /prnjavorlive.info/.

PODIJELI