Prnjavor -Dalibor Vrhovac iz Nice donio četiri medalje!

0
1868
SAMSUNG CSC

Trener Atletskog kluba “Prnjavor” Dalibor Vrhovac, nakon osvojene četiri medalje na Evropskim olimpijskim igrama za veterane u Nici u Francuskoj, doputovao je danas u Prnjavor, gdje su ga dočekali predstavnici lokalne vlasti, porodica i njegove kolege iz kluba.

Vrhovac je osvojio jedno zlato, dvije srebrene i jednu bronzanu medalju,a po povratku u Prnjavor izjavio je da se njegov san ostavrio.

“Nisam se nadao da ću osvojiti nijednu medalju, ali sve su se kockice posložile, godine truda i rada dale su rezultat. Svaki čovjek treba da ima svoje snove, a ja sam svoje snove za sada ostvario” poručio je Vrhovac po povratku iz Francuske.

Predsjednik Skupštine opštine Prnjavor, Borko Lukanović, napomenuo je da su sportisti najbolji promoteri ove opštine i čestitao našem atletičaru na osvojenim medaljama.

“Sportisti su najbolji ambasadori naše opštine, a Vrhovac je naš sportista i ja mu se zaista zahvaljujem i čestitam mu na velikom uspjehu” kazao je Lukanović.

Vrhovac je u trci na 10 kilometara bio treći. On je ranije tokom takmičenja osvojio zlatnu i dvije srebrne medalje. U Nici je učestvovalo više od 35.000 takmičara iz 17 država. /prnjavorlive.info/.

PODIJELI