AUTO IN PRNJAVOR: MEĐU PRVIM U BIH INSTALIRALI 3D OPTIKU TRAPA MOTORNIH...

AUTO IN PRNJAVOR: MEĐU PRVIM U BIH INSTALIRALI 3D OPTIKU TRAPA MOTORNIH VOZILA

SHARE

U Prnjavoru od sada možete da uradite optiku trapa vašeg motornog vozila, po najsavremenijoj tehnologiji u svijetu.

Naime, Autoservis “Auto in”, u vlasništu Siniše Blatešića, prije nekoliko sedmica instalirao je opremu koja primjenom 3D tehnologije omogućava savršeno podešavanje trapa vašeg vozila. Ovaj uređaj, prvi je instaliran ne samo u Prnjavoru, nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

10420422_10153234074498788_2864421601568374490_n

“Auto in” Prnjavor, već je prepoznat kao servis koji se brine o vašim automobilima primjenom najnovijih tehničkih riješenja. Podsjećamo, da je ovaj servis prvi ugradio potpuno automatizovano samouslužno pranje vozila, prvi su počeli da ugrađuju auto-gas u Prnjavoru, a široj javnosti vlasnik servisa Siniša Blatešić poznat je po instaliranju gasa u hibridno, superštedljivo vozilo. Brigu o ekologiji, dokazao je i sa ugradnjom solarnih elektro-panela, kojima se proizvodi dobar dio struje potreban za rad ovog prostora.

Inače, Autoservis “Auto in” radi objedinjenu uslugu za vaša vozila na jednom mjestu, a da je to tako potvrđuje i pregled sve onog što rade: auto mehanika, auto dijagnostika, auto klima, auto gas, auto optika, auto praonica, automatski mjenjači, autosigurnostni sistem ZEDER, vulkanizer, šlep služba…

Na kraju dok čekate uslugu, u kafe baru “Točak” možete popiti kafu ili se osvježiti nekim pićem. Partner našeg portala “Auto in” Vam poručuje da ste DOBRO DOŠLI!

Nema komentara

KOMENTARIŠI