DANAS U PRNjAVORU -DOBRA DJELA DONIJELA IGRALIŠTE

DANAS U PRNjAVORU -DOBRA DJELA DONIJELA IGRALIŠTE

SHARE

U Gradskom parku,kod Centra za kulturu,u Prnjavor, danas (četvrtak) je otvoreno dječije igralište,koje su prnjavorski mališani dobili kao poklon Kompanije M tel,u prošlogodišnjoj akciji „Dobro djelo“.Iz Prnjavora je prijavljeno 241 dobro djelo,pa je ova opština postala pobjednik za 2015.godinu,ispred Banjaluke,Sarajeva i drugih gradova.

PANORAAMA 26 MAJA DJECIJE IGRALISTE PANORAMA 26 05 IGRALISTE PRNJAVOR

-Poklanjamo veliku pažnju našim mališanima,jer bez njih nema ni budućnosti.Prošle godine izgradili smo jedan vrtić,drugi ,koji se gradi u Prnjavoru,u blizini ovog kompleksa, biće završen do septembra. Ovaj prostor takođe će dobro doći našoj djeci,rekao je na otvaranju načelnik opštine Siniša Gatarić,zahvaljujući se sugrađanima koji su prijavljivali dobra djela.

U ime Kompanije M tel mališanima koji će koristiti novoizgrađeni dječiji park čestitala je Milica Stojaković,a prvim korisnicima igrališta darodavac je uručio i prigodne poklone.

Vaspitačice iz obližnjeh vrtića „Naša radost“i roditelji djece, takođe nisu krile zadovoljstvo otvaranjem rekreativnog prostora za male Prnjavorčane.(prnjavorlive.info)

Nema komentara

KOMENTARIŠI