FINALE KUPA: BORCU IGRA, LJUBIĆU TROFEJ!

FINALE KUPA: BORCU IGRA, LJUBIĆU TROFEJ!

SHARE

 

Fudbaleri Ljubića (na slici sa peharima) osvojili su ovogodišnji Kup Opštinskog fudbalskogf saveza.U finalu ,odigranom u srijedu 27.jula uveče,savladali su kao domaćini sastav Borca iz Šibovske (na slici ,u plavim dresovima) sa 3:2.Poveo je Ljubić golom kapitena Danka Segića,u 23.minutu,da bi do odlaska na odmor,Šibovčani golovima Siniše Lazića u 34. i Save Đurića u 39.minutu preokrenuli rezultat u svoju korist – 2:1.Ekipa trenera Mladen Bobara ostavila je povoljniji utisak od favorizovbanog domaćina,ali je senzacija izostala,jer su Boris Žižak,iz jedanaesterca u 60. i Aleksandar Žižak golom u 86.minutu ,doveli svoj tim do trijumfa.IMG_1991

IMG_1988 IMG_2000

Veliki prelazni i pehar u trajno vlasništvo kapitenu Danki Segiću uručio je predsjedenik Opštinskog fudbalskog saveza,Željko Duronjić (na slici).Utakmicu,koja je protekla u jakom ritmu,ali i povremenim varnicama među igračima zbog komšijskog rivalstva,vodili su sudije Njegomirović,Jovanić i Ančić (na slici,slijeva).

Fudbaleri Ljubića gostovaće u srijedu 3.avgusta u Milosavcima,gdje će protiv domaće Župe nastojati da pobjedom obezbijede plasman među 32 kluba koji će početi novi ciklus Kupa na teritoriji FS RS.(prnjavorlive.info)

Nema komentara

KOMENTARIŠI