MIKROFIN DONIRAO TRI INHALATORA DOMU ZDRAVLJA

MIKROFIN DONIRAO TRI INHALATORA DOMU ZDRAVLJA

SHARE

Mikro-kreditno društvo Mikrofin, danas je rukovodstvu i ljekarima prnjavorskog  Doma zdravlja uručilo tri profesionalna inhalatora.

Mikrofin je finansijska institucija koja pored svoje primarne djelatnosti želi da aktivno učestvuje u životu lokalne zajednice u kojoj radi, kaže Ljubo Mijić šef Filijale MKD Mikrofin u Derventi. “Saznali smo da u prnjavorskom Domu zdravlja imaju problem sa brojem inhalatora, koji su posebno potrebni našoj djeci i odlučili smo da nabavimo tri takva uređaja, kako bi poboljšali uslove rada i mogućnost liječenja pacijenata”, rekao je Mijić.

20150515_111341

 

Direktor JU Dom zdravlja Prnjavor, Marija Stefanjuk kaže da je veoma zahvalna za donaciju Mikrofina koja podrazumjeva tri profesionalna inhalatora. ” Ovi uređaji su posebno potrebni jer mogu da izdrže smjene pacijenata, posebno u sezoni kada velikom broju ljudi trebamo da pomognemo inhalacijom”, kaže Stefanjuk. Ona je napomenula da sada u Hitnoj pomoći imaju dva inhalatora, jedan za odrasle i jedan za djecu, dok je treći uređaj uručen osoblju u  dječijoj ambulanti.

Dr Marija Stefanjuk je kazala da će ovi uređaji posebno mnogo značiti za našu djecu, što povećava važnost gesta Mikrofina. prnjavorski.net

Nema komentara

KOMENTARIŠI