PRNJAVOR-IZBORI: Promotivni skup PUP-a

PRNJAVOR-IZBORI: Promotivni skup PUP-a

SHARE

Partija ujedinjenih penzionera Prnjavor, juče je u sali Doma penzionera održala promotivni skup, na kojem su predstavljeni kandidati te stranke za predstojeće izbore, a ujedno je još jednom data podrška SNSD-eovom kandidatu Darku Tomašu.

 

Ljiljana Ščepović iz Partije ujedinjenih penzionera Prnjavor, kaže da kao penzioner  na ovim izborima želi da glasa  za penzionere, zato što je sa njima zajedno lijepo i što se oni najbolje  razimiju.

“Na nama je da svoj status pokušamo malo da popravimo, ali drugi za nas skoro nisu učinili ništa. Darka Tomaša ja lično podržavam, ali i to je stav naše partije, zato što je on mlad perspektivan i do sada je pokazao da ima želju i radne navike, ali najvažnije je kada je bio načelnik da je imao razumjevanja za nas penzionere”, kaže Šćepović

Darko Tomaš, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor, izrazio je zahvalnost članovima PUP-a što su njega prepoznali i podržali kao kandidata za načelnika. “Ja sam im obećao da ću Prnjavor vratiti na put razvoja i put prosperiteta, jer ovo su ljudi koji su u nekom ranijem periodu radili i gradili za našu lokalnu zajednicu i moja dužnost je da sve ono što im se može pomoći i uradi.”

20160928_170943_resized_1

Tomaš je podsjetio na činjenicu da je ovoj populaciji dok je on bio načelnik izdvajano više sredstava.

prnjavorlive.info

Nema komentara

KOMENTARIŠI