Prnjavor – policija: OSUMNJIČEN ZA ČETIRI KRIVIČNA DJELA

Prnjavor – policija: OSUMNJIČEN ZA ČETIRI KRIVIČNA DJELA

SHARE

 

Dvadesetjednogodišnjak iz Prnjavora čiji su inicijali M.M. kriminalistički je obrađen zbog sumnje da je ove godine na području Prnjavora počinio četiri krivična djela, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.
Osumnjičeni M.M. je tokom septembra ukrao felne sa gumama za teretno vozilo jednog preduzeća iz Prnjavora vrijednosti oko 900 KM, koje je dalje preprodao u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi. Ukradene felne sa gumama su pronađene i vraćene vlasniku.

Policija je prilikom kriminalističke obrade utvrdila da se M.M. sumnjiči da je u oktobru, bez odobrenja vlasnika jednog preduzeća iz Prnjavora, uzeo teretno vozilo koje je zatim protivpravno upotrijebio za vožnju i sa kamenoloma istog preduzeća natovario oko 32 tone građevinskog materijala koje je dalje prodao.

Osumnjičeni M.M. je u više navrata krao pogonsko gorivo iz teretnih vozila na području opštine Prnjavor, pričinivši znatnu materijalnu štetu oštećenima.

M.M. se sumnjiči za dva krivična djela krađa, oduzimanje motornog vozila i pronevjera.

Policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nastavi rad na dokazivanju navedenih, ali i otkrivanju drugih krivičnih djela koja se mogu dovesti u vezu sa osumnjičenim i da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Srna nezvanično saznaje da je kriminalistički obrađen Miroslav Maglić./Srna/.

Nema komentara

KOMENTARIŠI