Ranjen sin poznatog fudbalera, ljekari se bore za njegov život

Ranjen sin poznatog fudbalera, ljekari se bore za njegov život

SHARE

U naselju Braće Jerković, u Ulici Dragice Končar, dogodila se pucnjava, u kojoj je teško ranjen Vedran Repčić, sin poznatog fudbalera, Srebrenka Repčića, svojevremeno igrača Crvene zvezde.

Na Vedrana su, kako kažu u policiji, pucala dvojica za sada nepoznatih napadača, ispalivši u njega više hitaca. Kako saznaju Večernje novosti, on se sastao sa dvojicom muškaraca nedaleko od zgrade u kojoj živi sa majkom Mirjanom. Poslije kratke svađe, jedan od njih dvojice, izvukao je pištolj i pucao u Repčića. Oni su pobjegli sa lica mjesta i za njima se intenzivno traga.

m

Kako saznaju Večernje novosti, on je pogođen sa više hitaca, u grudi i glavu, nalazi na Urgentnom centru, u jedinici “Šok A” i u teškom je stanju.

Vedran je od ranije poznat policiji. Osuđen je na 10 godina zatvora zbog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika STR “Brka”, prilikom pljačke. Kako saznajemo, 1998. godine je ušao u radnju sa “kalašnjikovim” da opljačka objekat, a kada mu se suprotstavio Milosavljević, Repčić je pucao u njega automatskom puškom.

Repčić je 1996. godine bio osumnjičen za ubistvo taksiste Branka Topalovića, ali je kasnije oslobođen zbog nedostatka dokaza.

večernje novosti

Nema komentara

KOMENTARIŠI