Samo na portalu prnjavorlive.info: POPODNE SA MISICOM  IZ KULAŠA – MARIJANA U SVJETSKOM DRUŠTVU LJEPOTICA

0
1011

Stanovnici Kulaša, svih starosnih kategorija, od mališana do najstarijih mještana, organizovali su u ponedjeljak naveče veličanstven doček sa vatrometom, za njihovu mladu komšinicu Marijanu Marković, ovogodišnju mis Bosne i Hercegovine,

IMG_0263

-Željeli smo da se makar i simbolično odužimo našoj Marijani,jer je na pravi način predstavljala naše selo.Bilo je veselo,raspjevano,svi smo se iskreno radovali jer je pobjednička lenta prvi put u istoriji ne samo Kulaša,nego i cijele opštine,došla u naše malo,ali za nas najljepše  mjesto  na svijetu,kaže mještanka Marina Marić.

 

U skromnom objektu,u centru Kulaša je stan u kome je od sinoć mnogo posjetilaca.Dolazi rodbina,prijatelji,poznanici,svi sa željom da čestitaju Marijani i da požele da nešto slično ostvari i na izboru za mis svijeta,19.decembra u Kini.

Pripreme su bile izuzetno naporne,a organizovane su u Turskoj.Radili smo svaki dan najmanje  po četiri sata.Poslije izbora u Sarajevu,trebaće mi nekoliko dana da se odmorim,naspavam,u mirnijem ambijentu još jednom sve analiziram,kaže Marijana ,ovogodišnja mis Bosne i Hercegovine.

 

Tokom napornog rada u Turskoj stekla je dvije prijateljice,Anđelu Vukotić i Anu Sarić.

-Mnogo su mi pomogle,pa sam im neizmjerno zahvalna,priča ljepotica iz Kulaša.

U porodici Marković je petoro članova.Majka Dušanka izvodi četvoro djece na pravi put,želi da oni postanu čestiti i vrijedni ljudi,da ostane na njih ponosna.

Braća Zlatko i Radovan su studeti,sestra Deana takođe ima svoj dio obaveza u kući,a Marijana uskoro polazi na Fakultet u Banjaluku,gdje će studirati engleski jezik.

-Nas četvoro djece odrastamo i sazrijevamo  uz mamu Dušanku,koja je za nas istinska herojina.Mnogo se napatila u životu da bi nam obezbijedila koru hljeba i omogućila naše školovanje.I ova moja lenta je posvećena njoj,kao najznačajnijoj osobi u mom životu,otkriva porodičnu tajnu  misica  Marijana.

Za uspjeh u životu  najvažnije je biti prirodnog ponašanja,vrijedan i pošten,cijeniti i poštovati dobre ljude i njihova djela,zaključuje naša sagovornica,koja je sa ukućanima,srdačno dočekala danas (utorak) poslijepodne ekipu našeg portala,kao prvog medija koji je posjetio složnu i uvijek srdačnu  porodicu Dušanke Marković.

Kada se odmori ,Marijana polazi u Banjaluku.Pred njom su nove školske ,odnosno studentske obaveze,a potom će na daleki put u Kinu,gdje će se u konkurenciji još 124 djevojke sa svih kontinenata boriti za zvanje najljepše na planeti.U Sarajevu je osvojila titulu Mis Interneta  i zvanje najljepše djevojke Bosne i Hercegovine,svrstavajući tako prnjavorsku opštinu u mali krug sredina koje su dale ljepoticu   ove zemlje.

IMG_0256

Pa,srećno ti Marijana i u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.Nova lenta čeka 19.decembra jednu od 125 djevojaka.Zašto to da ne bude 19.ogodišnja ljepotica iz Kulaša.(prnjavorlive.info)

loading...
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here