“Зимзоград” на три локације у Бањалуци

0
1874

Пети “Зимзоград” биће отворен у Бањалуци 1. децембра и трајаће до 2. јануара, а ова новогодишња манифестација, на којој ће учествовати више од 60 излагача из цијеле БиХ, одржаваће се на три локације у центру града.

“Зимзоград” ће ове године бити одржаван на Тргу Крајине, Парку “Петар Кочић” и у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, а организују га Туристичка организација града и агенција МИНТ из Бањалуке.

Организатори најављују да ће “Зимзоград” ове године донијети доста новитета и садржаја за цијелу породицу, нове младе генерације и све посјетиоце из земље и региона.

“‘Зимзоград’ је забиљежио невјероватну посјећеност претходних година, а ове године програм је употпуњен са ‘Фанта мит ап-ом’ и звијездама ‘Јутјуб’ сцене који ће се одржати у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића између Трга Крајине и парка Петар Кочић”. Током децембра наступити шест тинејџерских звијезда “Јутјуба” – Муђа и Ћале, Јасерстаин, Марија Жежељ, Звогањ, Давор Гербус и Јана Дачовић.

У оквиру дневног програма сваког дана ће наступати ди џејеви, тамбураши, саксофонисти, дуо и три састави, у оквиру ‘Афтер ворк парти’ програма. Ту је и тродневни новогодишњи програм који организује град Бањалука, али и Дјечија Нова година за најмлађе.

“Зимзоград” ће украшавати десетине хиљада лампица и свјетлосних ефеката, а ту је и забавни парк за све генерације. Постављање кућица у “Зимзограду” почиње наредних дана.

PODIJELI