Ивановић званично у Зениту

0
2017

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић данас је званично задужио опрему Зенита из Санкт Петерсбурга и поручио да је веома мотивисан да настави да игра на високом нивоу.

Ивановић је промовисан у руском клубу ријечима да је “стигао један од најбољих дефанзиваца Европе” након потписа двоипогодишњег уговора, са опцијом на још једну сезону.

“Веома сам задовољан што сам дошао у тако велики клуб, надам се да ћемо заједно бити успјешни. Искрено, нисам дуго размишљао јер сам имао велику жељу да се вратим у Русију. Мотивисан сам и желим да наставим да играм на високом ниову”, рекао је Ивановић за сајт Зенита.

Он додао да му није битно да ли ће у новом тиму играти на позицији десног бека или штопера.

“Најважније ми је да будем на терену. Једнако добро се осјећам на оба мјеста у одбрани. Такве ствари су на тренеру да одлучи”, поручио је Ивановић.

Према његовим ријечима велики је љубитељ кошарке и зна да је српски плејмејкер Стефан Марковић члан кошаркашке секције Зенита.

“Знам да Зенит има и јак кошаркашки тим, желим им да буду успјешни као и ми”, закључио је Ивановић.

Ивановић је због позива Зенита одлучио да напусти Челси послије девет година, гдје је дао велики допринос у освајању двије титуле Премијер лиге, Лиге шампиона и Лиге Европе.

Извор: ТАНЈУГ

PODIJELI