Излиле се Сава и Сана, саобраћај обустављен

0
748

Због изливања ријеке Саве у мјесту Гашница (М-14.1 Градишка-Козарска Дубица) саобраћај је потпуно обустављен за путничка возила у дужини од 300 метара, док овом дионицом успорено саобраћају теретна возила и аутобуси, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На магистралном путу М-14 Козарска Дубица-Костајница, у мјесту Вриоци, због изливања ријеке Уне, у дужини од 10 метара саобраћај се одвија наизмјеничним пропуштањем возила, једном саобраћајном траком.

На дионици магистралног пута М-14 Приједор-Нови Град у мјесту Драготиња, дошло је до оштећења лијеве саобраћајне траке из правца Приједора. Мјесто је прописно обиљежено додатном сигнализацијом.

На дионици регионалног пута Лопаре (Мачковац)-Челић, због појаве клизишта у рејону Челића, саобраћај се одвија наизмјеничним пропуштањем возила, једном саобраћајном траком.

На регионалном путу Каран-Нови Град, у мјесту Раковац, саобраћај је, због активираног клизишта, потпуно обустављен.

Због изливања ријеке Сане обустављен је саобраћај на путним правцима Благај-Јапра-Волар у мјесту Витасовци и Благај-Радомировац те Урије-Шућа, у Улици Меше Селимовића и Тукови-Волар.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here