Конференција беба у Прњавору! Недјеља, 02. јули

0
2205


Девета „Конференција беба“ биће одржана у недјељу, 2. јула у парку код Центра за културу. Циљ и овогодишње конференције јесте промоцијa здравог родитељства и породичних вриједности, као и повећање наталитета у Републици Српској. Програм почиње у 18:30 часова када ће родитељи моћи регистровати бебе рођене у периоду од 10. јула 2016. године до 1. јула 2017. године, а приликом регистрације потребно је показати на увид родни лист или неки други доказ о старости бебе.

У 19:00 часова планирано је обраћање организатора, као и забавни дио програма у коме ће учествовати полазници дјечијих вртића, те Тоде Николетић српски писац и Бранимир Росић, музичар и стваралац за дјецу. У такмичарском дијелу програма, такмичиће се тате у пресвлачењу пелена и бебе у пузању, a за учешће у такмичењу пресвлачења беба потребно је обезбједити дјечија колица. Поклоне за побједнике такмичењa обезбједили су пријатељи „Конференције беба“, Компанија „Лебурић комерц“ и „Беби шоп Савић“.

На самом крају манифестације биће изабрано трочлано предсједништво које чини најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара. Новчане награде за најбебе обезбједио је начелник општине Прњавор. У случају лоших временских услова, манифестација ће бити одржана у Центру за културу. Девету „Конференцију беба“ организује Општина управа општине Прњавор у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта Републике Српске.

PODIJELI