НАЧЕЛНИК ГАТАРИЋ ПОСЈЕТИО СЛОБОДАНКУ ШКОБИЋ

0
1454
SAMSUNG CSC
Начелник општине Прњавор др Синиша Гатарић, Богољуб Санчанин представник Борачке организације општине Прњавор и Жељко Гуњић, предсједник Удружења родитеља дјеце са сметњама у развоју „Невен“ посјетили су данас Слободанку Шкобић, особу са тешкоћама у кретању, која са мајком живи у стамбеном објекту неприлагођеном за кретање особа у инвалидским колицима.
Слободанка је храбра млада дјевојка, по занимању дипломиран социјални радник са жељом да нађе посао у струци. Данашња посјета развеселила је Слободанку и њену мајку, јер су им саопштене двије лијепе вијести. Заједничниким активностима начелника општине Прњавор др Синише Гатарића,
Борачке организације општине Прњавор и Удружења родитеља дјеце са сметњама у развоју „Невен“ биће ријешен њихов проблем са неприлагођеним стамбеним простором. Такође, Слободанки ће трајно бити ријешено питање запослења, и то на мјесту социјалног радника у Дневном центру „Невен“. Слободанка и њена мајка захвалиле су се начелнику Гатарићу и осталим присутнима, а осмјех на њиховом лицу није крио задовољство примљеним вијестима.
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here