Оставка комплетне Управе ФК “Партизан”

0
1433

Комплетна Управа Фудбалског клуба “Партизан” поднијела је оставку, послије шокантне елиминације од “Аугзбурга” у посљедњем колу Лиге Европе, незванично сазнаје Б92.

Према сазнањима из извора блиских клубу, челници шампиона Србије повукли су се с  функција на захтјев навијача црно-бијелих, који су одмах по окончању сусрета у Хумској 1 скандирали – ‘Управа напоље!’.

Партизан је све до 88. минута имао резултат који га води даље, али је онда Раул Бобадиља казнио серију промашаја домаћина и у 88. минуту донио гол вриједан пролаза својој екипи. Обје екипе завршиле су такмичење са по девет бодова, али њемачки представник има бољу гол разлику и иде даље.

Играчи су стајали као укочени послије истека четвртог минута надокнаде, са невјерицом на лицима, да би послије вријеђања од стране ‘Гробара’, док су мирно стајали испред Југа, већина њих са сузама у очима кренула ка тунелу.

Одмах послије меча, тренер Љубинко Друловић није се појавио пред новинарима, да би се касније испоставило да је био на састанку са спортским директором Ивицом Илиевим. Међутим, на састанку се није расправљало о сигурности посла шефа стручног штаба, већ о томе шта може да се предузме како би се екипа ‘подигла’./rtrs/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here