Три ученика Гимназије волонтирали у Општинској управи општине Прњавор

0
1948
SAMSUNG CSC

Три ученика Гимназије волонтиралa су данас у Општинској управи општине Прњавор, у склопу пројекта „Волонтирање матураната“. Ученици су један школски дан замјенили за дан праксе у три одјељења Општинске управе и стручној служби Скупштине општине, како би се упознали са радом и надлежностима ових организационих јединица.

 

Гимназијалце је примио и начелник општине Прњавор Дарко Томаш. Ово је прилика да се оствари директан контакт са младим људима, који својим идејама и приједлозима могу допринијети раду Општинске управе, рекао је начелник Томаш. Он је додао, да је ово добар начин да се млади људи кроз различите школске секције и организације укључе у активности од значаја за локалну заједницу.

Пројекат „Волонтирање матураната“ организује Савјет ученика Гимназије, с циљем упознавања младих људи са начином рада појединих институција, организација и предузећа. Реализацијом овог пројекта младим људима се пружа прилика да покажу своје професионалне вјештине и упознају се са добром пословном праксом.

PODIJELI