Almindelige lægemidler, der skal undgås, mens de gennemgik orale kemo -grundlæggende forhold

0
14

Almindelige lægemidler, der skal undgås, mens de gennemgik orale kemo -grundlæggende forhold

2007; 1:42 -55. Næringsstoffer tjener kritiske funktioner i næsten alle kropslige processer og skal også erhverves fra fødevarer eller kosttilskud, da vores kroppe ikke er i stand til at gøre dem. I henhold til resultaterne af National Health såvel som næringseksamenundersøgelse tager 52% af voksne kosttilskud. 1 Tillægsbrug er generelt en risikofri og pålidelig teknik til at bevare en sund krop; Ikke desto mindre har kosttilskud muligt at kommunikere med anbefalede medicin.

Det er meget vigtigt for farmaceuter at være i stand til at bestemme patienter, der er mest i trussel. Farevariabler for dårlige resultater fra medicininteraktioner består af brugen af ​​flere lægemidler og/eller kosttilskud, ældre alder, dårlig nyre- eller leverfunktion og også brugen af ​​medicin med slanke terapeutiske indekser. Kunder med disse risikofaktorer burde målrettes til interventioner for at undgå medicinsk kommunikation med næringsstoffer.

For det første kræver hun eller han at identificere behovet for tillægget, mens medicinen skal tages. For et kort træningsforløb er det generelt muligt at ophøre med tillægget, indtil behandlingen er afsluttet. For det andet er farmaceuten nødt til at bestemme alternativer. For eksempel, hvis det kommunikationsstof stammer fra et antacida, som patienten har brug for at håndtere symptomer på gastroøsofageal refluks sygdom, kan en alternativ såsom en H2-blokker eller protonpumpeinhibitor bruges under medicinsk programmet.

Den bedste strategi at bruge til blanding af medicin, urter og kosttilskud

A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin placeret i daglige fødevarer, bestående af lever, gul-orange grøntsager og frugter såsom gulerødder, margarine, mælk samt mørk miljøvenlig, bladede grøntsager såsom spinat. Det er ikke ofte tilgængeligt som et supplement på egen hånd; Ikke desto mindre kan det opdages som et element af multivitaminer og blandetilskud målrettet i retning af at øge hud, hår og også negle.

Vitamin En mangel medfører ofte problemer med synet, en situation, der er mindre sædvanlig i USA end i underudviklede nationer, hvor næring kan være dårlig. Nogle problemer såsom gastrisk tilstand, Crohns tilstand og pancreasforstyrrelser kan medføre malabsorption af vitamin A fra diætplanen. Interaktioner med vitamin A bliver en bekymring for at bruge produkter klassificeret som retinoider- stoffer, der er kemisk sammenlignelige med vitamin A.

Når retinoidgenstande ordineres, er der spørgsmål om vitamin A -toksicitet. 2 farmakologer burde informere folk, der tager retinoid genstande til betydningen af ​​at holde sig fri for overskydende vitamin A. De burde yderligere oplyse klienter om symptomer og tegn på vitamin A -forgiftning, såsom queasiness, opkast, wooziness, sløret syn samt dårlig muskelvævskontrol.

Ukendte kendsgerninger om de alarmerende risici ved at blande almindelige lægemidler

Fødevarer rig på pyridoxin inkluderer kød, hele korn samt bestemte frugter samt grøntsager. Pyridoxin er blevet afsløret for at reducere virkningerne af både fenytoin såvel som levodopa. Ikke Afsløre fakta desto mindre ses dette resultat ikke, når levodopa anbefales i kombination med Carbidopa, som forhindrer interaktionen i at finde sted. Under de sjældne omstændigheder, som klienter tager levodopa i mangel på carbidopa, bør farmakologer foreslå, at deres patienter forbliver fri for enhver form for produkter, der har pyridoxin, da endnu mindre doser, såsom 10 til 25 mg pyridoxin, kan være nok til at hæmme levodopa.

Der er minimalt bevis for, at høje doser af pyridoxin minimerer phenytoin -serumfokus og derved minimerer effektiviteten af ​​phenytoin. En undersøgelse af patienter med anfaldsbetingelser placerede en organisation mellem pyridoxin 200 mg/dag samt fald i phenytoin -fokus på næsten 50%. 4 påvirkninger af pyridoxindoser mindre end 200 mg/dag på phenytoin -lotionsfokus er faktisk ikke blevet etableret; Ikke desto mindre kan lavere doser overvejes, hvis nogen, der tager en multivitamin, giver lav phenytoin -serumkoncentration.

E-vitamin https://ayamusic.org/topmusic/index.html er et fedtopløseligt vitamin, der bruges under en række tilstande, inklusive E-vitaminmangel, åreforkalkning, Alzheimers sygdom og også forskellige kræftceller celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler celler og også forskellige kræftceller celler celler. Det er derudover et sædvanligt supplement, der er taget af patienter med hjertesygdomme. Situationsrapporter har dokumenteret en øget risiko for blødning hos klienter, der tager E -vitamin såvel som warfarin samtidig.

Recept til fare? Narkotika og kosttilskud – Spørgsmål

5,6 Følgelig bør farmaceuter foreslå, at individer, der tager warfarin for at tage et multivitamin til deres daglige kilde til vitamin E snarere end et supplement bestående af kun vitamin E. Der er kontrovers om E-vitamin og forskellige andre antioxidanter med hensyn til strålebehandling. En akademisk interaktion er blevet foreslået, hvor antioxidanter hindrer den oxidative enhed i den kemoterapeutiske repræsentant, hvilket sænker dens effektivitet til effektiviteten.

Ikke desto mindre er det nødvendigt at huske på, at antioxidanter undertiden bruges til at undgå eller mindske de giftige virkninger af bestemte repræsentanter. Personer om kemoterapi bør rådes om ikke at supplere på deres helt egen såvel som at underrette deres onkolog om alle ernæringstilskud og alternative terapier. 7 K -vitamin foreslås for at vende supratherapeutisk verdensomspændende normaliseret andel (INR) udløst af warfarin.

PODIJELI