Atletičari Јovana Radulović i Milan Vidović republički prvaci

0
536
Radio prilog o Jovani, u studiju Radio Prnjavora

Atletičari kluba Prnjavor Јovana Radulović i Milan Vidović osvojili su zlatne medalje na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe pionire i starije juniore održanom u Banjaluci, uz postavljene lične rekorde.

Trener kluba Željko Petrović rekao je Srni da je devetogodišnja Јovana Radulović napravila svojevrsnu senzaciju jer je ponijela šampionsku titulu u trci na 1.000 metara, pobijedivši i po četiri godine starije takmičarke, uz postavljeni lični rekord od tri minuta i 31 sekundu.

Iz Arhiva: O Jovani smo prvi pričali u studiju Radio Prnjavora, sve čestitke upućujemo Jovani!

Titulu u Prnjavor je donio i Milan Vidović u sprintu na 100 metar, uz novi lični rekord 10 sekundi i 53 stotinke.

Srebrne medalje osvojili su Gabrijela Šestić na 3.000 metara, uz novi lični rekord, Јovan Tomaš na 800 metara i Nikola Petrović na 3.000 metara, te Nikolina Buliga u brzom hodu na 3.000 metara.

Bronzane medalje na ovom prvenstvu osvojili su Aldina Čajić na 800 metara, Filip Radulović na 300 metara, Milan Vidović u skoku u dalj sa ličnim rekordom šest metara i četiri centimetra, kao i štafeta na 400 metara u sastavu – Milan Vidović, Đorđe Žunić, Јovan Tomaš i Damjan Grumić.

Petrović je rekao da je sa 10 osvojenih medalja Atletski klub “Prnjavor” ponovo bio među najuspješnijim klubovima.  (prnjavorlive.info)

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here