De belangrijkste principes van het opschalen van telefonie voor de toekomst

0
23

De belangrijkste principes van het opschalen van telefonie voor de toekomst

: 4. 5 minuten in pre-pandemische tijden werd de ervaring in de winkel voor de detailhandel vaak gedelegeerd om gebieden te blokkeren en mortel. Ook omdat zeer probleemloze elektronische en postorderapotheekopties op de markt kwamen, zijn talloze onafhankelijke apotheken traag geweest om vergelijkbare aanbiedingen te omarmen. Ze hebben eerder hun succes sterk gericht op wat ze zeker tientallen jaren zouden doen die voetverkeer naar hun winkelpaden en beoordelingsaanbraak besturen.

Vergelijkbaar met de werkplekken van artsen die zich voorkwamen in de maanden die aan de overdrachtsproblemen verband hielden, hebben de met COVID-19 verbonden veel personen uit hun regionale drogisterijen gehaald en ook naar contactloze alternatieven die dezelfde drogisterijervaringen mogelijk maakten zonder de fysieke directe blootstelling. Als gevolg hiervan zijn digitale diensten die verschillende onafhankelijke apotheken beschouwden als “Future of Drug Store” -oplossingen als recent als afgelopen voorjaar, wat mensen verwachten dat ze vandaag zullen bieden.

Al tientallen jaren heeft het bedrijf drogisterijen geleverd van gloednieuwe en ook ingenieuze oplossingen, zodat ze de meest effectieve patiëntenzorg kunnen leveren en tegelijkertijd gemaximaliseerd blijven voor succes. Om hen te helpen deze nieuwste industriële verschuiving op te lossen, MC, brengt Kesson een https://www.myminifactory.com/users/EricReinhard aantal elektronische remedies naar onafhankelijke drogisterijen, zodat ze hun consumenten echter extra feilloos kunnen dienen en ook overal waar ze kiezen om te worden aangeboden.

Het lijdt geen twijfel dat het gebruik van telehealth in de pandemie van start ging. Hoewel veel persoonlijke zorgbezoeken sindsdien zijn teruggekeerd, zijn patiënten en artsen het gemak van “ontmoeten” in wezen gewaardeerd. Waarom zouden individuen die een farmacoloog niet willen raadplegen, waarderen datzelfde comfort? Ontvang in “telefarmacie” advies. In plaats van een persoonlijk onderzoek op te zetten voor een uitgebreide evaluatie van geneeskunde, kunnen klanten dit bijvoorbeeld vanaf een andere locatie doen met behulp van een realtime videoclipgesprek, waardoor apothekers uiteindelijk veel beter kunnen aanbevelen. de apotheek.

Niet bekende feitelijke uitspraken over Journal of Drug Delivery and Therapeutics

Na zijn inbegrepen gemak kan het apparaat bovendien farmacologen helpen ervoor te zorgen dat hun personen hun medicijnen gebruiken zoals voorgesteld. “Tijdens een telefermacybezoek kun je een persoon in de ogen kijken en ook precies zien wat ze zien”, zegt Rick Sage, vice -hoofd van de staat van retailopties, buurtdrogisterijen en welzijn, u.S.

“Als een persoon bijvoorbeeld vraagt: ‘Welke schaduwtablet probeer ik te vinden?’, Je zou kunnen vragen om hun voorschriften eruit te halen en ze een tablet te laten vasthouden om er zeker van te zijn dat het de juiste is. Het is een veel betere methode om te communiceren.”Wanneer cliënten bij een apotheek verschijnen en vragen over een zeurende hoest of insectenbeet, kunnen apothekers ze in het algemeen richten op een niet-receptbehandeling.

In die gevallen is de enige aangeboden optie om het individuele huis te verzenden en ze ook hun arts te laten bellen. In de niet al te verre toekomst zullen farmacologen bij Wellness Mart Drug Stores echter een andere keuze hebben: ze kunnen hun klanten een arts-advies geven in hun winkel, en ook in de persoonlijke privacy van een gespecialiseerde afspraakruimte.

Als het virtuele consult eindigt met de medische professional die een recept vrijgeeft, kan de apotheek het onmiddellijk voor de patiënt laden. “Een van de grootste moeilijkheden die onafhankelijke drogisterijen tegenwoordig behandelen, is het blijven geven van verstandige opties voor tijdstapel klanten,” verduidelijkt Sage verduidelijkt. “Telegeneeskundeoplossingen in de winkel voegt eraan toe dat extra laag geïntegreerde gezondheidszorg voor de drogisterij-ervaring.”Het kopen van afhalen of supermarkten met een telefoon -app is niet veel langer een uniekheid, het is de norm, vooral in het pandemische tijdperk.

Opwinding over perspectieven van klinische apothekers op de voorziening …

Het merendeel van de enorme drogisterijen ketens zijn al vele jaren in de online winkelruimte, met oplossingen die variëren van receptreceptrefacties tot snelle covid-19 vaccinplanning. En hoewel tal van lokale drogisterijen enorm zouden baat hebben bij het aanbieden van dergelijke webvriendelijke diensten, hebben talrijk niet de bronnen om ze te creëren of te houden. Om kleinere retaildrogerijen te helpen omarmen hun eigen e, apotheekopties, MC, rolt Kesson Wellness Mart Digital Pharmacy uit, een nieuwe reeks elektronische diensten die zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor de buurtfeids en ook mensen.

De nieuwe elektronische winkel zal een internet en ook app-gebaseerde persoonswebsite, HIPAA-conforme tweerichtingsberichtenbeoordelingen, cruciale informatie en bijvul suggesties bevatten. “De apotheken die zodra verkregen door zonder robuuste online oplossingen en ook mobiele gezondheids- en wellnessdiensten gewoon niet langer kunnen doen”, zegt Sage. “Met dit gloednieuwe digitale apotheekaanbod kunnen apothekers niet alleen tijd besparen en met hun particulieren stimuleren, maar Meer hierover mogelijk ook meer klanten binnen hun buurten krijgen die onvermijdelijk de toegang van de patiënt verbeteren.”Dat is het doel.

Als een bedrijf dat dat doel deelt, is MC, Kesson toegewijd aan het helpen van apotheken om te groeien in het tijdperk van digitale wellness en ook de meest effectieve persoonservaring te blijven bieden. Oorspronkelijk uitgebracht op 10 juni 2021.

Artikelen uit geïntegreerde apotheekstudie & Methode worden hier gegeven met dank aan

PODIJELI