Hовчана средства из буџета oпштине за сљедеће врсте подстицаја:

0
871

„Oдјељење за пољопривреду, водопривреду и шумарство обавјештава  пољопривредне произвођаче са подручја општине Прњавор, да су у складу са Програмом коришћења средстава за унапређење пољопривредне производње у 2018. години планирана новчана средства из буџета oпштине за сљедеће врсте подстицаја:

Пољопривредни произвођачи захтјеве са пратећом документацијом могу поднијети у шалтер сали општине Прњавор.

Рок за подношење захтјева за подстицаје у сточарству, пчеларству, подстицаје за интегралну производњу поврћа у затвореним просторима и на отвореном, подстицаје за интегралну производњу љековитог, зачинског и ароматичног биља на отвореном и у затвореним просторима је 30. септембар 2018. године, за подстицаје развоја органске производње, за оспособљавање деградираних, запуштених, неплодних и пољопривредних земљишта лошијег квалитета је 01. новембар 2018. године, а за подстицаје за интегралну воћарску и виноградарску производњу и за ванредне потребе у пољопривреди је 15. новембар 2018. године.

За све информације заинтересовани пољопривредни произвођачи могу се обратити у канцеларије Одјељења за пољопривреду, водопривреду и шумарство или путем контакт телефона 051/660-860.”

 

PODIJELI