Intervju princa Endrua prijeti da preraste u NAJVEĆU KATASTROFU kraljevske porodice

0
376

Pokušaji britanskog princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose sa finansijerom pedofilom Džefrijem Epstajnom u intervjuu koji je dao za BBC pretvorio se u farsu koja prijeti da preraste u najveću katastrofu kraljevske porodice od 1997. i načina na koji su se odnosili prema smrti princeze Dajane, prenosi Blumberg na svom sajtu.

Princ Endru prvi put je u intervjuu za BBC odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endru je u jednom od rijetkih intervjua za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vrijeme kada je bila maloljetna.

Ona tvrdi da se to dogodilo tri puta 2001. i 2002. kada je imala 17 godina – u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima.

Višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama. Reagovanja su bila brojna, a malo njih je išlo princu u prilog.
Mnogi mediji i analitičari su ocenili da on čak nije u stanju ni da slaže kako treba.

Odgovori koje je princ davao sigurno će još dugo izazivati osudu, a posebno onaj da je četiri dana odsjeo u Epstajnovoj vili 2010. godine zato što je to bilo “zgodno”. Posjeta o kojoj je riječ uslijedila je nekoliko mjeseci pošto je Epstajn pušten iz kućnog pritvora u kome se nalazio zbog zlostavljanja maloletnica.

Mark Stivens, medijski stručnjak, kazao je da je intervju predstavljao katastrofalnu grešku i dodao da takva strategija ima smisla samo ako imate potpun i jasan odgovor na svako pitanje, a u Endruovom intervjuu je bilo previše nesigurnih i klimavih odgovora.

Princ Endru već je mjesecima pod pritiskom zbog veza sa Epstajnom, 66-godišnjim američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

(Tanjug)

PODIJELI