Metsäpisteen tarttuva kohta – apteekki -pdfs

0
63

Metsäpisteen tarttuva kohta – apteekki -pdfs

Tämä osa sisältää asiakkaille helposti saatavilla olevat yhteystiedot, joilla on kysymyksiä tuotteesta. Sitä ei ehkä ole kaikissa huumeiden todellisuuksissa. Reseptilääkkeen etiketit ovat monimutkaisempia kuin OTC -lääkkeet. Asiakasraporttien mukaan yli puoli miljoonaa amerikkalaista tulkitsee reseptilääkkeitä vuosittain väärin. FDA ei hallitse lääkkeitä huumekaupoista.

Reseptilomakkeet voivat sisältää varoitustarroja. Esimerkiksi asiakasraportit Työntekijät täyttivät Warfarinin reseptit eri apteekkeissa ja huomasivat, että Target, Walgreens, CVS, Costco ja Walmart koostuivat tuotepakkaukset erilaisista varoituksista samaan reseptiin. Walmart ei koostu varovaisuudesta ensimmäisellä pyrkimyksellä täyttää resepti.

“Jos reseptilomakkeet olisivat vakioita, saatamme estää paljon epäjohdonmukaisten merkintöjen aiheuttamia ongelmia.”Lääkkeiden merkinnät voivat vaihdella apteekista riippuen. Reseptilääkepakkaukseen painettu huumeet eivät kerro sinulle kaikkia lääkkeen turvallisuustietoja, joten huumekaupat antavat sinulle huumekaupan tietolomakkeen.

Kuinka lukea reseptitarraasi. voi säästää aikaa, stressiä ja rahaa.

Apteekkitietolomakkeilla on vakiokäyttö, hälytys- ja negatiiviset vaikutukset, mutta ne voivat olla riittämättömiä. Apteekkitietolomake ei ehkä ole kokonaan, tohtori sanoi. Michael Carome, julkisen asukkaan terveystutkimusryhmän johtaja. “Upeat [reseptilääkkeet] lääkkeet ovat apteekkitietolomakkeita, ja FDA ei ole tutkinut usein näitä tietolomakkeita”, Carome https://online-apteekki.com/osta-cialis-geneerinen/ sanoi.

FDA: n mukaan valtuutetut reseptilääkkeet, joita kutsutaan myös nipun insertiksi, on todellinen reseptilääkkeen etiketti. Suositustiedot ovat useita sivuja pitkiä, voi sisältää noin 17 aluetta, ja sen tarkoituksena on auttaa toimittajia suosittelemaan lääkitystä asianmukaisesti. Muut nämä tiedot.

Perustuu ihmisen tietoihin, kun mahdollista on tarkka ja hyödyllinen on yhteenveto lääkkeen tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä ei tee vaatimuksia tai suosittele käyttöä, jos todisteet puuttuvat, ei ole vääriä, harhaanjohtava tai markkinoinnin suositteleminen voi olla monimutkaisempaa tarkistamiseen , mutta se sisältää yksityiskohtaisemmat turvallisuustiedot kuin apteekkilääke -etiketti tai tietolomake.

Jotkut opinto -ideat löytävät monia väärin tulkittuja lääketieteellisiä pullomerkkejä, jotka sinun pitäisi tietää

Jos sinulla on ongelmia määräämistietojen kääntämisessä, lääkärisi tai apteekkisi voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin tärkeitä yksityiskohtia. Vuonna 2006 FDA antoi viimeisen ohjeen, joka muutti tuotekerrojen muotoa helpottamaan terveydenhuollon asiantuntijoita. “Etiketti on nyt jaettu suositustietojen kohokohtiin, kokonaisten määräävien yksityiskohtien (FPI) ja FPI: n sisältöön”, Hobeika totesi.

Huumeiden nimi. Aivan ensimmäinen alue kertoo huumeiden nimen. Se paljastaa sinulle tavaramerkin nimen yhdessä yleisen nimen tai aktiivisen aineen kanssa suluissa. Tämä osa myös ilmoittaa sinulle, mikä ratkaisu se on (injektio, suun kautta ja niin edelleen) ja vuoden FDA hyväksyi lääkkeen.

Jos huumeelle on musta laatikko varoitus, se on sivun yläosassa. Pakotettu varovaisuus tarjoaa tärkeimmät turvallisuustiedot lääkkeestä. Coumadiinin tapauksessa se varoittaa suuren tai kohtalokkaan verenvuodon riskistä. Viimeaikaiset suuret muutokset. Listattu mustan laatikon varoitus alla, löydät viimeaikaiset suuret muutokset suositustietoihin ja heidän tehdyn päivämäärän.

Hanki tämä raportti potilaidesi reseptilääkkeiden purkamisesta

Jos olet todella käyttänyt samaa lääkitystä jonkin aikaa, on hyvä käsite tarkistaa tämä osa satunnaisesti nähdäksesi, onko todella lisätty uusia varoituksia. Tätä aluetta ei koostu jatkuvasti. Indikaattorit ja käyttö. Tämä alue toteaa kaikki ehdot, joita FDA on valtuuttanut lääkkeen hoitoon.

PODIJELI