Se denna rapport om din väsentliga guide till teleary

0
73

Se denna rapport om din väsentliga guide till teleary

Tack vare dessa moderna tekniker kan alla sjukvårdspecialister använda IKT för utbyte av stora detaljer för terapi, medicinsk diagnos samt undvikande av sjukdom samt sår, utforskning och analys och även för fallet med instruktion av behandling Leverantörer med syftet att stärka människors hälsa och välbefinnande och deras nätverk.

Familjens eller kamrater (från olika platser) kan gå med i dessa diskussioner och förstå skickliga förslag för att förbättra hälso- och hälsokunskapen för hela familjemedlemmarna. Det föreslagna speciella problemet ackumuleras de senaste förståelserna till grundläggande såväl som medicinsk studie om detta ämne, vilket öppnar upp en ny synvinkel i riktning mot dagens tekniker i skräddarsydd och precisionsmedicin främst till fördel för individer som för alla Typ av skäl kan ha problem med att få tillgång till medicinsk hjälp av högsta kvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript borde skickas online på genom att registrera och besöka denna webbplats. När du är registrerad klickar du nedan för att besöka anmälningsformuläret. Manuskript kan skickas till måldatum. Alla poster som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer att publiceras kontinuerligt i tidskriften (så snabbt som accepteras) och kommer att beskrivas tillsammans på webbplatsen Special Issue.

För avsedda dokument kan en titel och kort abstrakt (cirka 100 ord) skickas ut till den redaktionella arbetsplatsen för nyheter på denna webbplats. Skickade manuskript får faktiskt inte ha publicerats tidigare, och inte heller vara närvarande för publicering någon annanstans (annat än seminariumförfaranden). Alla manuskript refereras noggrant via ett enda blind peer-review-förfarande.

8-minutersregeln för telefoni: vägen framåt? – Kunskap

Journal of Personalized Medication är en global peer-reviewed Open Access Regular Monthly Journal släppt av MDPI. Gå till riktlinjerna för författarens webbsida innan du skickar ett manuskript. Postbehandlingskostnaden (APC) för publicering i denna öppna vinståtkomst till tidskrift är 2000 CHF (Swiss Francs). Inlämnade dokument ska vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni fyller 20 år i år. Två decennier efter att det blev ett sätt att bevara och bredda tillgänglighet för narkotika i norra Dakota, flyttar telefoniska pionjärer in i rena och sterila intensifiering, skyddad medicinering, medicinsk vård konsulterar, liksom mycket mer. Telefoni har faktiskt gått från ett pilotjobb till godkänd praxis i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, chef för styrande evenemang för telefoni, en tidig telefonstjänsteleverantör som fick av kardinal hälsa och wellness 2016.

Som farmakologer, tjänsteleverantörer, individer, betalare och tillsynsmyndigheter identifierar de fördelar som telehälsa kan ge till apotek, kommer teknikbaserade lösningar säkert att förbli för att bredda. På sitt mest grundläggande gör det möjligt för telefoni att en farmaceut kan övervaka en fjärrkontroll som ger webbplats via HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell modern teknik. Farmakologen från en annan plats övervakar professionella telefoner, validerar recept och rådgivning klienter från deras värdläkemedelområde.

En av de senaste utvidgningarna är att använda fjärrbekräftelse för att steril IV intensifieras vid University of North Carolina (UNC). Farmakologer såg det möjligt att stabilisera arbetsbelastningen i många läkemedelsbutiker som använde BD Pyxis IV Prep för att förbereda sterila IV -botemedel, klargjorde Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, https://svensktapotek.net/kopa-clomid/ BCPS, handledare för drogbutik och också docent i klinisk utbildning och lärande vid UNC Eshelman School of Pharmacy i Church Hillside, North Carolina.

Den ultimata guiden till morgondagens apotek är här

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad teknik för att väga och verifiera intensifierade produkter, diskuterade Amerine. Systemet fotograferar sammansättningsförfarandet, som vanligtvis hanteras av en servicetekniker och bedöms av en regional farmaceut. Eftersom farmakologen på plats använde bilder genererade av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att bedöma bilder i nästa rum eller 25 mil bort.

“När vi gjorde studien hade staten inga förordningar kring denna typ av telefoni,” uttalade Amerine, “så vi skapade rättegången med fjärr -plus -granskning av alla förvärrade steriliserade föremål.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna sterila objektkontroll så länge som hälsoberättelsen varar, “sade hon.”Vår följande kampanj är att kunna använda telefoni regelbundet under den långa termen för att göra ännu mer arbetsbelastningsdelning över webbplatser.

Att inte vara ansluten till apoteket släpper dig lika mycket som att spendera ännu mer tid med kunder.”Roger Rose, RPH, chef för apotekslösningar för Wickenburg Area Hospital, öppnade den allra första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft ett satellitcenter i kongresssamhället, som är cirka 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att fylla recept är inte ständigt praktiskt för patienter. “Vi gjorde distributioner till kongresskliniken två gånger om dagen, men det fungerade verkligen inte alltid,” uttalade Rose. “Kunderna var fortfarande tvungna att åka hem efter deras anläggningsbesök, efter det kom tillbaka senare, eller eventuellt dagen efter.

https://www.zippyshare.com/AustinMcFly

PODIJELI