STRAVA U VRTIĆU Vaspitači iza rešetaka zbog BRUTALNOG MALTRETIRANJA djevojčice (5)

0
340

Radnica jednog dječjeg vrtića u saveznoj državi Ohajo optuženi su za zlostavljanje djece nakon napada na petogodišnju djevojčicu. Naime, djevojčicu je vaspitač Joša Tenanta primio za nogu i držao u vazduhu tako da je visila naglavačke.

Uznemirujuću fotografiju incidenta objavila je policijska postaja Kolumbus nakon hapšenja Jošue Tenanta i Eme Dietrič, radnika Worthington centra za učenje u gradu Kolumbusu.

Kao oblik “discipline”, dvoje odraslih radnika vrtića nisu učinili ništa kako bi zaštitili dijete koje su maltretirali vršnjaci.

Kad je petogodišnjakinja pokušala pobjeći od nasilnika, Tenant ju je primio i vratio među njih.

– U videu je starija djeca hvataju, povlače, vuku i maltretiraju. Žrtva djeluje uplašeno, drži oči zatvorene i pokušava se uviti u fetalni položaj. U jednom se trenutku žrtva pokušala odmaknuti, a Dietrič i Tenant su sve gledali. Ni u jednom trenutku nisu pokušali zaustaviti nasilje. Tenant se umiješao i podignuo žrtvu primivši je za desni gležanj noge, nosio ju je naglavačke okrenutu po sobi i stavio na prostirku – stoji u policijskoj izjavi na Fejsbuku, prenosi Index.

Policajci su dodali da je vrtić učestvovao u istrazi.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here