ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – Прњаворски Суарез заражен хепатитисом угризао полицајца!

0
4126

За једно вече у два места пијани и бахати возачи напали саобраћајне патроле. „ Новости  “ сазнају да је нападач З. Н. (31) заражен хепатитисом Б и Ц

Ако је судити према саопштењу Центра јавне безбедности Бањалука, и Прњавор има свог Суареза, али који је, за разлику од познатог уругвајског фудбалера чији су се зуби зарили у раме ривала из италијанске репрезентације, угризао ни мање ни више него – полицајца! А, потом је другог – посекао!

– Прњаворчанин чији су иницијали З. Н. (31) ухапшен је пошто је након легитимисања вербално напао полицију, а потом једног полицајца угризао за десну надлактицу, а другог оштрим предметом посекао по руци – саопштили су из бањалучком ЦЈБ.

Напад се, према саопштењу полиције, догодио у петак ујутро око 3.15 часова на магистралном путу Дервента – Прњавор, у насељу Лужани. Ту се и окончала потера за „реноом“ који се кретао великом брзином из правца Дервенте, а за чијим је воланом био осумњичени З. Н. Алко-тестирањем је утврђено да је он имао више од једног промила алкохола у криви.

Новости“ сазнају да се инцидент, заправо, догодио испред једне куће у приградском насељу Ратковац, до које је З. Н. аутомобилом побегао са магистралног пута. Несвакидашњем нападу, према казивању полицајаца, претходиле су увреде и претње.

Мада је полиција навела да ће, због утврђивања прекршајне и кривичне одговорности, против З. Н. бити предате извештај надлежном тужилаштву, „Новости“ сазнају да је он подвргнут прегледу у неуропсихијатријској болници у Бањалуци.

– Случај је кудикамо деликатнији него што то, можда, на први поглед изгледа. Поготово након лекарског прегледа у прњаворском Дому здравља, где је утврђено да је З. Н. заражен вирусом, односно да болује од хепатитиса Б и Ц! То је потврдио и његов породични лекар – сазнају „Новости“ из добро обавештеног извора блиског истрази.

Наш лист сазнаје да су обојица повређених полицајаца у петак у бањалучкој клиници примила вакцину против тетануса, односно евентуалне заразе.

 /Н.Ђурић – Вечерње новости/

PODIJELI