Politika privatnosti

PrnjavorLive će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web portalu bile tačne i precizne, ali ne daje nikakve garancije u pogledu njihove tačnosti ili potpunosti.

Svi korisnici PrnjavorLive portala saglasni su sa činjenicom da lično snose svaki rizik u vezi sa pristupom i korišćenjem sadržaja ovog web portala.

Ovim PrnjavorLive isključuje svoju odgovornost za svaku štetu koja proizilazi ili bi mogla proizaći iz pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja PrnjavorLive kao i za bilo kakvu grešku ili propust u sadržaju ovog portala.

PrnjavorLive zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web portala, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez predhodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

PrnjavorLive se obavezuje da će ova prezentacija, uključujući njene servise poštovati privatnost posjetilaca i korisnika njenog sajta.

Naš portal prikuplja određene podatke o vama. Ti podaci Vas ne mogu direktno identifikovati. Podaci koje skupljamo su sledeći:

  • Domen i IP adresa
  • Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu
  • Vrijeme pristupa i dužinu posjete
  • Strane koje posećujete
  • Ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta
  • Ukoliko nam sami prosledite informacije

Autorska prava

PrnjavorLive polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (PrnjavorLive, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je PrnjavorLive povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

PrnjavorLive sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. PrnjavorLive linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Modifikovanje i promjene pravila PrnjavorLive zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama PrnjavorLive može obavjestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na PrnjavorLive portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.