М. Сити жели Живковића већ у јануару?

0
2284

Најбољи фудбалер Партизана Андрија Живковић налази се на мети Манчестер Ситија који жели да га доведе већ у јануарском прелазном року.

Како преноси енглески Дејли Мејл, скаути “Грађана” пратили су Живковића посљедњих мјесеци, на мечевима против Војводине и Аугзбурга у Београду, а сада планирају да пошаљу понуду како би појачали бочну нападачку линију.

Исти извор наводи, да “златног орлића” прате Арсенал и Челси, али и да на трансферу инсистира Мануел Пелегрини, јер је незадовољан честим повредама Самира Насрија.

Живковићу уговор са Партизаном истиче на крају ове сезоне и црно-бијели имају могућност да наредног мјесеца зараде 25 одсто од трансфера, пошто Партизан посједују само четвртину његовог уговора. Такође, Сити може и да договори све услове са младим крилом, па да га на љето доведе као слободног играча. .

Ако се ове гласине испоставе као тачне, могуће је да у скоријој у будућности Србија поново има три представника у најјачој лиги свијета – пошто је Црвена звезда у уторак договорила продају Марка Грујића славном Ливерпулу за седам милиона евра. rtrs.

PODIJELI