НАЧЕЛНИКУ ГАТАРИЋУ ПОВЕЉА ПОЧАСНОГ ЧЛАНА ВАТРОГАСНОГ ДРУШТВА

0
2163
GEDSC DIGITAL CAMERA

 

На свечаној сједници Ватрогасног друштва Прњавор, која је одржана јуче у просторијама Центра за културу, начелнику општине Прњавор др Синиши Гатарићу уручена је повеља почасног члана друштва. Захваљујући се Ватрогасном друштву Прњавор, начелник Гатарић је рекао да му признање пуно значи и да је велики посао одрађен фомирањем професионалне ватрогасне јединице.

GEDSC DIGITAL CAMERA
GEDSC DIGITAL CAMERA

Гатарић је истакао, да је степен заштите грађана и материјалних добара подигнут на један виши ниво, што се посебно видјело 2014. године када су припадници Територијалне ватрогасне јединице и Ватрогасног друштва помагали током поплава не само на територији општине Прњавор, него и у ширем региону.

Он је нагласио, да Ватрогасно друштво Прњавор треба кадровски и савјетодавно да помаже рад Територијалне ватрогасне јединице, те додао да постоји одлична сарадња са Ватрогасним савезом РС.

Повељу почасног члана друштва добио је и предсједник Скупштине општине Прњавор Борко Лукановић, а додјељене су и захвалнице најистакнутијим члановима друштва. Ово је прва свечана сједница Ватрогасног друштва након формирања Територијалне ватрогасне јединице, на којој се говорило о даљем развоју друштва, које ове године слави 121 годину постојања. /prnjavorlive.info/.

 

 

PODIJELI