ПРИЈЕМ ЗА УЧЕНИКЕ ПОБЈЕДНИКЕ РЕПУБЛИЧКИХ ТАКМИЧЕЊА

0
1376
SAMSUNG CSC


Начелник општине Прњавор др Синиша Гатарић организовао је данас пријем за ученике који су освојили прва мјеста на овогодишњим републичким такмичењима, те их новчано наградио. „Данас смо организовали пријем за ученике које су остварили врхунске резултате у ваннаставним активностима, те у неком смислу били прваци Републике Српске.

Наравно да је за такве ствари прије свега потребан таленат, али и велики рад, а да би се тај таленат развио у потпуности потребна је и одређена подршка“, рекао је Гатарић, те нагласио да су овим младим људима подршка, прије свега родитељи и школа, а овим пријемом се жели рећи да им је велика подршка и локална заједница.

„Разумијемо и цијенимо њихове квалитете. Они су најбољи промотери и амбасадори наше општине и на овим младим људима остаје будућности и даљи развој наше општине“, рекао је Гатарић.  Пријему код начелника присуствовали су Небојша Вуковић, ученик Основне школе „Бранко Ћопић“, који је освојио прво мјесто на републичком такмичењу из информатике, Маријана Крсмановић ученица Основне школе „Иво Андрић“ Кулаши, која је освојила прво мјесто на републичком такмичењу за најбољи ликовни рад,

Марија Новаковић ученица Основне школе „Петар Кочић“, Шибовска, која је освојила прво мјесто на републичком такмичењу за најбољи литерарни рад, Никола Цвијановић ученик Основне школе „Никола Тесла“, који је освојио прво мјесто на републичком такмичењу из географије, као и ученици Гимназије који су освојили прва мјеста на републичким такмичењима,

Никола Новарлић из информатике и Дамјан Илишковић из физике, док Тамара Живковић које је освојила прво мјесто на републичком такмичењу за најбољи ликовни рад није била у могућности да присуствује пријему. Никола Новарлић се захвалио начелнику Гатарићу на пријему, те нагласио да је потребно доста труда и рада, да би се постигао овакав успјех. „Свакодневно радим пред такмичење и сматрам да већина људи може да постигне значајан успјех само је потребно доста рада“, рекао је Новарлић.

Данашњи пријем нам много значи и даје нам подстицај да наставимо са добрим резултатима, рекла је Маријана Крсмановић и додала да успјех може постићи свако, само је потребно доста труда и рада.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here