ПРЊАВОР ДОБИО 5 НОВИХ ЗАВАРИВАЧА И 9 НОВИХ ЦНЦ (CNC) ОПЕРАТЕРА

0
475

Сви полазници обуке су из Прњавора, незапослени су, и већину њих чине младе особе. Обука за завариваче и ЦНЦ (CNC) оператере у трајању од 40 школских часова се изводила на Машинском факултету у Бањалуци. Учесници обуке су веома задовољни пруженом приликом, као и самим квалитетом обуке. Обука нове групе заваривача почиње у понедјељак, 3.12.2018. године.

Локално партнерство Прњавор је једно од 19 таквих партнерства успостављених у земљи у оквиру пројекта Подршка локалним партнерствима за запошљавање у Босни и Херцеговини, којег финансира Европска унија са 4 милиона евра а проводи Међународна организација рада (ILO), а који за циљ има преквалификацију скоро 2.000 незапослених особа те запошљавање најмање њих 620 у 22 општине у БиХ.

Чланови Партнерства Прњавор су Агенција за развој предузећа Еда Бања Лука (водећи партнер), Општина Прњавор, Завод за запошљавање Републике Српске – Биро Прњавор, Центар средњих школа “Иво Андрић” Прњавор, МИ Тривас д.о.о. и Топлинг д.о.о. Саопштење, Агенција за развој предузећа Еда.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here