Пуштенa у рад интернет страница www.UpoznajSrpsku.com!

0
2622

са задовољством Вас можемо обавијестити да је 09. јануара 2016. године, на Дан Републике Српске, пуштенa у рад интернет страница www.UpoznajSrpsku.com!

Сајт је плод рада групе ентузијаста окупљених у удружење грађана Асоцијација истраживача „Упознај Српску“. Циљ интернет презентације је представљање природних, културних и туристичких потенцијала простора Републике Српске. Сајт је едукативно-популарног карактера, тако да ће текстове о бројним локалитетима пратити низ атрактивних фотографија, видео-записа, картографских прилога… Посјетиоце сајта, за почетак, водимо у обилазак градова, природних атракција, језера, бара и мочвара, пећина и јама, биљног и животињског свијета, бања и љековитих извора, тврђава и старих градова, вјерских објеката, знаменитих грађевина, етно и еко села, музеја, библиотека и галерија…

Паралелно са припремом сајта, водили смо активности на друштвеним мрежама.  Фејсбук страницу „Упознај Српску“ за сада прати преко 13 000 корисника. Пуштање у рад интернет странице www.UpoznajSrpsku.com само је почетак активности на овом обимном послу, јер је сајт замишљен као динамична презентација која ће перманентно бити допуњавана новим садржајима.

Наш рад поред поменуте адресе можете пратити на друштвеним мрежама:

www.facebook.com/UpoznajSrpsku

Контактирати нас можете путем електронске поште: [email protected]


„Упознај Српску тим“

PODIJELI