СВЕЧАНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ / ФОТО /

0
583
 
Повеља заслужног грађанина општине Прњавор са златним грбом општине постхумно додијељена Срђану Врховцу
Повеља општине Прњавор са златним грбом општине Прњавор постхумно додјељена Урошу Шушку
Повеља општине Прњавор са сребрним грбом општине додјељена Ради Савичићу
Уручено и девет похвала, Петру Гатарићу, Аднану Селимовићу, Дубравки Вебер, Бојану Веселиновићу, Сретену Шућуру, др Марини Душанић, Радованки Калаба, Миладину Гајићу и Дарију Топићу.
Предсједник Скупштине општине, Жељко Симић, нагласио је током говора, да је на одборницима локалног парламента, чији је мандат почео крајем 2020. године да наставе предано радити за своју општину, да је духовно и материјално дограђују, уз подршку и визију пројеката и програма начелника Томаша и његовог тима.
„Заједништво нас је oчувало у изазовним временима и чврсто сам увјерен да нас заједништво може довести и до још бољих резултата“, рекао је Симић.
Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш говорио је о реализованим пројектима у протеклом периоду, али и планираним активностима.
„Пред нама је вријеме реализације многих инфраструктурних пројеката. Ове године у различите пројекте, биће уложено близу седам милиона конвертибилних марака. Између осталог, реконструисаћемо неке од најпрометнијих улица у граду, реконструисаћемо двије најстарије зграде у центру града, радићемо на изградњи инфраструктуре у пословној зони и изградњи водовода у појединим мјесним заједницама“, нагласио је Томаш.

Свечаној сједници Скупштине општине присуствовале су бројне званице из политичког, вјерског, јавног, културног живота.
PODIJELI