Највећа застава Републике Српске од данас на Равној Романији

0
2174

Припадници најелитнијих специјалних јединица Војске Републике Српске из протеклог рата поставиће данас највећу заставу Републике Српске на највећи јарбол на Равној Романији и позвати на јединство српског народа у очувању Српске.
Повод за постављање ове заставе је братимљење бораца и ветерана, припадника специјалних јединица из протеклог одбрамбено-отаџбинског рата на скупу коме ће присуствовати и грађани Сарајевско-романијске регије.

Предсједник Организационог одбора овог скупа и ратни командант елитне специјалне јединице Дринског корпуса “Вукови са Дрине”, Милан Јоловић – Легенда, рекао је да ће постављању заставе на Равној Романији присуствовати представници елитних специјалних јединица Војске Српске: “Вукови са Дрине”, “Вукови са Вучјака”, “Пантери” из Бијељине, “Бијели вукови” са Пала, “Гарде” из Шековића, Специјалне јединице “Пеша” из Брчког и Специјалне јединице “Манда” из Угљевика.

Застава ће бити постављена у 15.00 часова на локалитету Равна Романија, уз магистрални пут Сарајево-Подроманија-Зворник, код скретања за Манастир Светог Георгија на Равној Романији.Извор: СРНА

PODIJELI