Општинска управа општине Прњавор ангажовала је Комунално предузеће „Парк“ и Територијалну ватрогасну јединицу, као додатне снаге на чишћењу и отклањању снијега

0
2543

Због обилних сњежних падавина коју су протеклих дана захватиле подручје општине Прњавор, Општинска управа општине Прњавор ангажовала је Комунално предузеће „Парк“ и Територијалну ватрогасну јединицу, као додатне снаге на чишћењу и отклањању снијега са градских улица и јавних површина.

Предузеће „Кусић путеви“, које је ангажовано на зимском одржавању путева ради пуним капацитетом и сва механизација и људство су на терену. У току дана настављени су радови на уклањању снијега са градских улица и локалних путева, као и на проширењу путног појаса.

cist 1

Овом приликом желимо похвалити ангажовање грађана на чишћењу снијега, а добар примјер за то су станари Улице Браће Југовић и мјештани штрбачког засеока Ганинци. Апелујемо на грађане и власнике радњи да уклоне снијег испред својој стамбених јединица и локала, како би заједно допринијели што бољој проходности пјешачких стаза.

 

PODIJELI