Пријем за родитеље беба које су изабране у Предсједништво овогодишње „Конференције беба“.

0
898

У просторијама Општинске управе данас је организован пријем за родитеље беба које су изабране у Предсједништво овогодишње „Конференције беба“.

Четири бебе чине Предсједништво за ову годину, а новчану награду и поклон пакет од Компаније Лебурић добили су: Анастасија Сопренић из Просјека, рођена 17. јула ове године као најмлађа беба, близанци Андреј и Марко Веселиновић из Вршана, рођени 6. јула прошле године као најстарији, те Уна Голић из Доњих Гаљиповаца и Марко Веселиновић као бебе са највише браће и сестара. Породице Веселиновић и Голић имају по петоро дјеце.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, „Конференција беба“ организована је у другачијим условима. Родитељи су пријављивали бебе за Предсједништво беба искључиво електронским путем, а након проглашења „нај беба“ организован је пријем за родитеље.

Општина Прњавор у сарадњи са Министарством за породицу, омладину и спорт РС већ 11. годину за редом организује „Конференцију беба“ у циљу промоције одговорног родитељства и подршке младим људима у њиховим настојањима да планирају и оснивају породице.

PODIJELI