ПРЊАВОР: Продужен рок за подношење захтјева за регресирано гориво

0
2948

“Одјељење за пољопривреду, водопривреду и шумарство обавјештава пољопривредне произвођаче (физичка и правна лица) са подручја општине Прњавор да је продужен рок за подношење захтјева и преузимање регресираног дизел горива одобреног за извођење јесењих радова у пољопривреди у 2014. години до 15. децембра 2014. године.

Одјељење за пољопривреду, водопривреду и шумарство такође обавјештава пољопривредне произвођаче (физичка и правна лица) са подручја општине Прњавор да је продужен рок за пријем захтјева и пријаву сјетвених површина засијаних меркантилном пшеницом у јесењој сјетви 2014. године до 20. децембра 2014. године. За остваривање права на регресирање репроматеријала за производњу меркантилне пшенице регистровани пољопривредни произвођачи морају испунити сљедеће услове:

– да засију минимално 1,5 ha меркантилне пшенице,

– да у производном циклусу примијене препоручене количине декларисаног

Подстицајна средства за производњу меркантилне пшенице планирана су у износу до 250 KM/ha.

Обрасце за пријаву површина за производњу меркантилне пшенице пољопривредни произвођачи могу попунити у Одјељењу за пољопривреду, водопривреду и шумарство, а на увид је потребно доставити личну карту, посједовни лист са подацима о парцелама на којим је засијана пшеница и картицу текућег/жиро рачуна из банке.

За све додатне информације пољопривредни произвођачи могу се обратити уканцеларије одјељења или путем контакт телефона 051/660-860.” сјемена пшенице (минимално 170 kg/ha). opstinaprnjavor.net

PODIJELI