Прњавор: 36. редовна сједница СО

0
2396

 

Одборници Скупштине општине Прњавор у петак, 16. октобра, на 36. сједници расправљаће о 14 тачака дневног реда.

На дневном реду наћи ће се Приједлог Одлуке о утврђивању Нацрта Регулационог плана комплекса школа „Бранко Ћопић“, „Гимназија“ и „Иво Андрић“, Приједлог Одлуке о утврђивању Нацрта измјене дијела Регулационог плана за простор у зони утицаја Магистралног пута М16.1 дионица Клашнице-Дервента, територија општине Прњавор (измјена I), Приједлог Одлуке о утврђивању Нацрта измјене дијела Регулационог плана „Центар“ (измјена IV), Приједлог Одлуке о допуни Програма коришћења средстава за унапређење пољопривредне производње у 2015. години, Приједлог Одлуке о усвајању Локалног акционог плана Активна партиципација за укључење Рома за период 2016 – 20120. година, Приједлог Одлуке о начину и условима продаје непокретности (к.ч. бр. 555/1 к.о. Прњавор) у својини општине Прњавор, Приједлог Одлуке о начину и условима продаје непокретности (к.ч. бр. 555/19 к.о. Прњавор) у својини општине Прњавор, те Рјешење о именовању Комисије за спровођење јавног надметања.

Одборници локалног парламента расправљаће и о Нацрту Одлуке о разврставању локалних путева и улица на подручју општине Прњавор, Нацрт Одлуке о управљању, грађењу, реконструкцији, одржавању и заштити локалних и некатегорисаних путева, улица у насељу и путних објеката на њима и Закључку о исправци Одлуке о приступању изради Регулационог плана комплекса школа „Бранко Ћопић“, „Гимназија“ и „Иво Андрић“.

На дневном реду још ће се наћи и Годишњи Програм рада ЈУ Дјечији вртић „Наша радост“ Прњавор за радну 2015/16. годину, Информација о вршењу инспекцијског надзора на подручју општине Прњавор за период 01.01 – 30.06.2015. године, те одлуке, рјешења и закључци имовинско-правне службе. opštinaprnjavor.net

PODIJELI