Саопштење из Одсјека цивилне заштите Прњавор: Невријеме изазвало нове проблеме

0
601

Из Одсјека за цивилну заштиту Градске управе Града Прњавор наводе, да је олујно невријеме које је јуче и током прошле ноћи у више наврата захватило подручје града Прњавор изазвало нове проблеме у уредном снабдјевању потрошача електричном енергијом и да је град регистрован у појединим мјесним заједницама, углавном на сјеверу града.
Тренутно су без напона далеководи према Доњој Илови, Штивору, Гаљиповцима, Чорлама, Лишњи, а квар је регистрован и према Вијачанима.
Већи број оштећења на нисконапонској мрежи регистрован је због оборених стабала и тренутно није извјесно када ће доћи по потпуне нормализације у електроснабдјевању.
Територијална ватрогасна јединица регистровала је техничкe интервенцијe на уклањању оборених стабала у улицама Војводе Бојовића, Београдској и Вељка Миланковића, а провођене су и активности на отчепљењу шахтова у улицама Београдска, Новака Пивашевића и Славка Шушка.
У градском гробљу Комунално предузеће ‘Парк’ тренутно ради на уклањању порушених стабала и грања, а евентуална штета на надгробним споменицима биће утврђена накнадно.
PODIJELI