СРПСКА ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ОПШТИНСКИ ОДБОР ПРЊАВОР- САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

0
1124

Број: 10-06/20

Датум: 08.06.2020. год.

Након што је прије пар дана у Градском гробљу у Прњавору стабло оштетило неколико надгробних споменика и једно возило у непосредној близини, подсјећамо општинску власт и обавјештавамо јавност да смо у Скупштини општине Прњавор упозоравали на ову опасност, те тражили брзу реакцију надлежних. Очигледно је да се актуелна власт удаљила од стварности, а приједлоге СДС игнорише, иако смо једина опозициона партија која износи захтјеве свих наших грађана без обзира на страначку припадност. У прилог наведеном истичемо да смо преко Клуба одборника СДС, на сједници Скупштине општине Прњавор, одржаној 15.11.2019. године, упозорили на опасност и тражили уклањање оштећених стабала. Одговор је био да за ту намјену нема расположивих средстава у буџету. Сада је јасно да се за овај проблем морају обезбиједити средства и брзо дјеловати да се нешто слично не би поновило, а ми ћемо као странка то поново захтијевати на наредној сједници Скуштине општине Прњавор.

Вјерујемо да ће се након посљедњег догађаја средства напокон обезбиједити, с тим да ће сада бити потребно и више зато што је неопходно санирати насталу штету.

По ко зна који пут Начелник општине и његова администрација игнорисали су проблем на који им је указано уз пребацивање одговорности на неког другог.

Како је могуће да постоје средства за потапајуће стубиће који не функционишу, а не постоје за рјешавање оваквог проблема?

Зар је било потребно да дође до несрећног догађаја и настанка штете да би се увидио проблем и приступило његовом рјешавању?

У прилогу достављамо одборничко питање и одговор на исто.

⁉️Zar je bilo potrebno da dođe do nesrećnog događaja i nastanka štete da bi se uvidio problem i pristupilo njegovom rješavanju?

❗U prilogu dostavljamo odborničko pitanje i odgovor na isto.

Predsjednik IO OO SDS Prnjavor
Milan Aleksić

Предсједник ИО ОО СДС Прњавор Милан Алексић

 

 

PODIJELI