У ТОКУ АКТИВНОСТИ НА ИЗРАДИ ЛОКАЛНОГ ПЛАНА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ПЕРИОД 2023-2033. ГОДИНА

0
768

Обавјештавамо грађане и стручну јавност, да је Град Прњавор покренуо процес израде локалног плана заштите животне средине, за период 2023-2033. година.

Прва фаза наведеног процеса је израда стратешке платформе на основу које ће се одредити приоритети, мјере и кључни стратешки пројекти од значаја за управљање и заштиту животне средине на подручју града Прњавор.

У складу са законским и подзаконским актима везаним за област заштите животне средине и процеса израде стратешких докумената у Републици Српској, припремљена је радна верзија стратешке платформе. Увид у документ Стратешка платформа за израду локалног плана заштите животне средине Града Прњавор за период 2023-2033. године можете извршити ОВДЈЕ

Објављени документ је радна верзија и може се прилагођавати и кориговати, те позивамо све заинтересоване грађане и стручну јавност да нам евентуалне сугестије, примједбе, мишљења и приједлоге на основу којих би требало допунити/измјенити документ, доставе на сљедеће начине:

  • у форми дописа назначено „Одјељењу за просторно уређење“, путем шалтер сале Градске управе Града Прњавор,
  • у писменој форми путем поште „Одјељењу за просторно уређење“, Карађорђева број 2, 78430 Прњавор,
  • e-mail поштом на [email protected]

Све информације у вези за израдом локалног плана заштите животне средине могу се добити у Одјељењу за просторно уређење телефонским позивом на број 051/663-740, локал 227.

Стратешка платформа за израду локалног плана заштите животне средине Града Прњавор за период 2023-2033. године

PODIJELI