Srećne božićne i novogodišnje praznike žele vam mališani i zaposleni u JU Dječijem vrtiću “Naša radost” Prnjavor

0
1150

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u našem vrtiću organizovana je Novogodišnja priredba bez zvanica uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Priredbu su mališani održali unutar vrtića te na nivo dva objekta 28.12. u centralnom vrtiću i 29.12. u organizacionoj jedinici Donja Ilova. Priredba je osmišljena tako da je svaka vaspitna grupa organizovala druženje na nivou svoje grupe. Mališani su pripremili bogat program sa recitacijama, glumom, pjesmom i druženjem sa Djedom Mrazom i Babom Mrazicom koji su uručili mališanima novogodišnje paketiće. Takođe, djecu su kroz program vodili vaspitači i Baba Mrazica koji su pripremili skečeve kako bi mališanima uljepšali druženje i dočarali moć Nove godine i novogodišnjih želja. Mališani su pisali i pismo Djedu Mrazu te su ovom prilikom i usmeno obrazložili šta žele u 2021. godini. Zabava se nastavila po učionicama, svaka vaspitna grupa za sebe uz ples, muziku i trpezu koja je bila u duhu praznika.

Takođe, mališani su izabrali da tematski dočekaju Novu godinu te su obukli kostime svojih omiljenih junaka. Imali smo razne crtane likove i junake priča. Proslava je bila ispunjena pjesmom, veseljem i iskrenim željama. Ustanova se potrudila da mališanima obezbijedi bogat sadržaj te da u ovom vremenu još više širimo ljubav, pozitivnu energiju i osmijeh te su naši zaposleni u JU Dječijem vrtiću “Naša radost” Prnavor imali novogodišnje kostime i odjevne kombinacije što je posebno obradovalo djecu da je sve u znaku praznika i praznične atmisfere.

Zahvaljujemo se i roditeljima što su na razne načine obradovali kako naše mališane tako i zaposlene u vrtiću.
Ovim putem želimo vam puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2021.godini.
Srećne božićne i novogodišnje praznike od mališana i zaposlenih u JU Dječijem vrtiću “Naša radost” Prnjavor
(prnjavorlive.info)
PODIJELI